söndag 28 december 2008

Suck!

Varför ska folk hålla på att förstöra? Wikipedia har haft sina trollbekymmer genom åren. Framförallt för att Wikipedias användarbas ofta inte är lika internetvan och därför har sämre koll på de trollstrukturer som finns i internetvärlden. Sidan blir ju därför naturligtvis ett stort trollmål.

Men vad är det som driver trollen? Inlägg som det här blogginlägget? Att över huvud taget synas? Att kräkas på? Att bli trodda? Jag förstår inte poängen helt enkelt...

Hur som helst måste dessa naturligtvis dyka upp vid ett antal förutsägbara tillfällen, och man kan bara undra, varför fortsätta med exakt samma visa år efter år? Om man satte igång att trolla omkring 2003, eller kanske ännu tidigare (på susning kanske...), har man inte tröttnat och gått vidare med sitt liv vid det här laget? Hur meningslöst är inte agerandet och har man verkligen inget vettigare att uträtta med sitt liv än att sitta och trolla i över fem års tid...?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

1 kommentar:

Kim sa...

men hallå.. alla har ju inte vart med lika länge som du, Grillo... Låt var och en ha sin nybörjartid, så ska du se att vi lär oss. Så småningom :)

Tack för intressant läsning på din blogg, OHDG.
mvh/ Kim